Hostellerie Carnegie Cottage
Onderlangs 35
6731 BK Otterlo
T +31 (0)318 591220
info@carnegiecottage.nl

Volg ons op Facebook

En verder...: Een oase

Carnegie Cottage is een oase omzoomd door een rozentuin, die in uw blikveld ligt, als u in de veranda tussen de planten plaatsneemt of bij mooi weer op het terras onder de platanen. Een plek om lief te hebben en vanwaar u kennis kunt maken met de ziel van de streek of met de vele schilderijen van onder andere Rits van Kooten. Een kunstenaar wiens werk u over de hele wereld kunt tegenkomen. De kamers zijn smaakvol en gezellig.

Houdt u er rekening mee dat we de lichten rond 23.00 uur doven en de deur soms iets eerder op het hangslot doen. Denkt u laat thuis te komen, vraagt u even naar de sleutel van de achteringang.

Carnegie Cottage is van donderdag t/m zondag open van 9.00 uur tot 23.00 uur..op zondag doen we iets eerder de deur op het hangslot.

Laat bij uw reservering weten of we een tafel in ons restaurant moeten vrijhouden en bel even als uw aankomst veel later dan 16.00 uur wordt. Om 9.00 uur bent u welkom om de koffers af te geven en we doen ons best om de kamer om 13.00 uur gereed te hebben.

Wij zijn een hotel voor rustzoekers en dus minder geschikt voor grote groepen kinderen.

Hondjes, hoe lief ook, hebben geen toegang in de serre en het hotel, op het terras en in het restaurant mag wel...